zondag 16 maart 2008

België bestaat niet.



De waarheid komt eindelijk aan het licht: België, met al zijn absurde communautaire en bestuurlijke paradoxen en tegenstellingen, bestaat gewoon niet. Deze verklaring van de Belgische wanordelijkheden is volgens de goede ouwe wetenschapsfilosofische truc van het 'No Miracle Argument'(NMA) te sluitend om onwaar te zijn. Het NMA zegt simpelweg dat als er twee tegenstrijdige verklaringen zijn dat we dan de verklaring moeten gebruiken die het beste bij de bewijzen aansluit. Als we dat niet doen zou onze verklaring een mirakel zijn ten opzichte van de andere beter onderbouwde verklaring.

Een zekere Lyle Zapato beweert dat België een fictie is die gebruikt wordt om de liberale belangen in de wereld te propageren. De elitaire linkse luiden gebruiken België om aan te tonen dat een land dat zich uitspreekt voor een Europese toekomst superieur is wat inwoners en gebruiken betreft. Hercule Poirot is altijd slimmer dan niet-Belgen. Brusselse spruiten zijn voedzaamer dan wat dan ook en alle kwaliteitsdiamanten komen uit Antwerpen, aldus Zapato. Zapato bepleit de zaak op zijn website met nog heel wat extra bewijzen. En de mensen van België, ook wel bekend als 'de Belgen' dan? Die bestaan toch echt? Niet helemaal. De zogenaamde 'Belgen' zijn gehersenspoelde burgers uit andere landen, zorgvuldig bewaakt door een dieet van bieren en linguistische onzekerheid. De domeinextensie van België verraadt ook veel; dot be. Als dat geen overcompensatie van het gebrek aan bestaan is dan weet Zapato het ook niet meer!
Wat is er dan de afgelopen tijd dan gebeurd met België? Een land zonder regering is niet echt een fijne staal propaganda, om over alle kinderachtige twisten van de laatste negen of wat maanden te zwijgen. We kunnen alleen maar concluderen dat er een soort van interne strijd gaande is tussen de onderlinge complotterende Belgiëverzinners. Wij willen er even fijntjes op wijzen dat het toch wel heel toevallig is dat de komende verwisseling van regime in de VS gepaard gaat met groeiende onrusten in ons eigen verzonnen land. Wij zijn er als de kippen bij om parallellismen uit te buiten! Maar laat u vooral uw gezond verstand over deze kwestie beslissen. Voelt u zich niet ergens diep vanbinnen meer een Duitser, een Canadees, een Fransman of een Nigeriaan dan een Belg? Wel; misschien bent u er gewoon één!

Link!

Geen opmerkingen: